Tilbud!
,

Picnickurv med låg | Kubu rattan | 46x35xH27 cm

Original price was: 799 kr..Current price is: 629 kr..

Tag på en perfekt picnic med denne elegante og rummelige picnickurv. Lavet af kvalitetsrattan, har den et låg for bekvem opbevaring.

Køb her

Varenummer (SKU): 10385602088580349 Kategorier: ,

Tag med på en picnic i naturen og lad dig inspirere af denne smukke picnickurv i kubu rattan. Med dens naturlige grå farve og solide håndflettede design er denne kurv ikke kun praktisk, men også en fryd for øjet.

Forestil dig at pakke delikate oste, friskbagt brød og lækre frugter ned i denne rummelige picnickurv. Med dens generøse størrelse på 46x35xH27 cm er der masser af plads til at medbringe alt, hvad du har brug for til en hyggelig udendørs frokost.

Det tidløse design og holdbare materiale gør denne picnickurv til en pålidelig følgesvend, uanset om du skal til stranden, parken eller bare ud i baghaven. De to låg sørger for, at din mad og drikke holdes frisk og sikret under transporten.

Med denne kubu rattan picnickurv kan du skabe uforglemmelige øjeblikke og nyde naturen i selskab med dem, du holder af. Tag et skridt væk fra hverdagens travlhed og lad denne kurv være startskuddet til en eventyrlig udendørs oplevelse.

Investér i kvalitet, stil og praktisk anvendelighed med denne picnickurv, som ikke kun er en nødvendighed, men også et smukt tilbehør til enhver udendørs begivenhed. Lad dig inspirere af naturens skønhed og tag din picnicking til et nyt niveau med denne enestående kurv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Picnickurv med låg | Kubu rattan | 46x35xH27 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.